Natascha van der Stelt

Natascha bakt zonder suiker en tarwe

Lekker en gezond genieten van internationale bak-klassiekers

Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha van der Stelt deelt in Natascha bakt ruim 65 recepten voor iedereen die gezond wil genieten.
Koekjes, cake, taart en ander groot en klein gebak, allemaal zonder suiker, honing, stroop of suikervervangers. In plaats daarvan worden ze op smaak gebracht met fruit, kaneel, kokos en vanille. De basis van vrijwel alle recepten is havermeel, waardoor de meeste recepten glutenvrij zijn.
Natascha bakt bevat recepten voor zowel typisch Nederlands (streek)gebak zoals stroopwafel, poffer, gevulde koek en ontbijtkoek als voor internationale klassiekers zoals brownies, scones, cantuccini en platbrood.

In de pers

‘Een ontzettende eye-opener […] Van der Stelt neemt je in een heel vlotte schrijfstijl mee in haar reis.’ – De Boekenkrant

‘Natascha heeft met Bakken met haver een fraai en persoonlijk bakboek geschreven, dat voorziet in een behoefte. Dit is bakken 2.0.‘ – Joke Boon

‘Glutenvrij en toch lekker? Tuurlijk. Kijk maar naar het lekkers dat Natascha van der Stelt allemaal bakt…’ – TV Familie

‘Natascha’s recepten zijn voor mij een inspiratie.’ – Danny Jansen

‘Aantrekkelijk bakboek.’ – NBD Biblion

‘In Bakken met haver laat zij zien dat je heel lekker suiker- en tarwevrij kunt bakken. Van appeltaart tot kruidkoek en van pannenkoeken tot pizza.‘ – Rutger van den Broek

‘Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe? Dat dit kan laat Natascha van der Stelt zien in haar nieuwste bakboek.’ – Mijn geheim

Specificaties
Uitvoering paperback, full colour
Formaat 17 x 23 cm
ISBN 978 94 92086 99 09
Verschijnt mei 2019
Prijs € 15,00
160 pag.

Natascha van der Stelt - Natascha bakt zonder suiker en tarwe
Natascha van der Stelt

Foto: © Carla Kostelijk

Over deze auteur:
Natascha van der Stelt (1970) leerde bakken van haar opa, die bakker was. Toen zij wegens gezondheidsproblemen stopte met het eten van snel verterende koolhydraten zoals suiker en tarwe, weerhield haar dat er niet van om door te gaan met bakken. Ze stapte over op havermeel en al snel bakte ze weer als vanouds.
Website