ALGEMENE VOORWAARDEN WEBWINKEL UITGEVERIJ ORLANDO

Online bestellen
Je kunt online een boek van Uitgeverij Orlando kopen bij onze webwinkel via iDEAL, Zodra de betaling binnen is zullen wij de bestelling verwerken. Via een orderbevestiging (tevens je betalingsbewijs) die je per email ontvangt, geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij je bestelling hebben ontvangen. De factuur (met BTW) verzenden we ook per email. Het is daarom belangrijk dat je het juiste emailadres opgeeft. Indien je deze mail niet ontvangt, kan het zijn dat deze in je spambox terecht is gekomen. Check je spambox s.v.p. en neem anders contact met ons op via: info@uitgeverijorlando.nl

Wanneer je graag wilt dat je bestelling als cadeau wordt ingepakt, dan kun je dat aangeven bij opmerkingen.

Levertijd
Wij streven ernaar je bestelling dezelfde dag te verwerken, maar in elk geval verzenden we hem binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Bijdrage aan de verzendkosten & afhandeling
Onder de € 30,00 vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 4,75 euro voor verzending binnen Nederland. Bij een bestelling boven de € 30,00 rekenen wij in Nederland geen verzendkosten.

Als wij je bestelling naar België moeten versturen, vragen we een bijdrage van 6,95 euro. Voor verzending naar andere landen binnen Europa vragen we een bijdrage van € 8,85. Voor verzending naar landen buiten Europa vragen we een bijdrage van € 18,20.

SAMENGEVAT:

  • Veilig en snel betalen via IDEAL
  • Verzending binnen 3 dagen
  • Verzending in Nederland gratis vanaf € 30,00
  • Bijdrage aan de verzendkosten in Nederland tot € 29,99 is € 4,75
  • Bijdrage aan de verzendkosten naar België € 6,95
  • Bijdrage aan de verzendkosten naar landen binnen Europa € 8,85
  • Bijdrage aan de verzendkosten naar landen buiten Europa € 18,20

Niet helemaal tevreden over je bestelling?
Binnen 14 dagen na levering kun je boeken zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij, na ontvangst van het artikel in ongebruikte staat, het aankoopbedrag (minus portokosten) direct terugbetalen. De kosten en het risico voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. We adviseren om de verzendbarcode goed te bewaren om de terugzending te kunnen volgen.

Stuur een email naar: info@uitgeverijorlando.nl

  1. Vermeld in de email het ordernummer en de titel van je bestelling
  2. Verpak het onbeschadigde en ongebruikte boek dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden
  3. Stuur het boek terug naar: Uitgeverij Orlando bv, Middenweg 82a, 1097 BS Amsterdam

Wil je een product ruilen? Ook dan ontvangen wij graag even een mailtje. Kosten en risico voor het ruilen- of retourzenden zijn voor koper.

Prijzen
Prijzen en omschrijvingen op www.uitgeverijorlando.nl worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan Uitgeverij Orlando niet aansprakelijk worden gesteld. Uitgeverij Orlando houdt zich te allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op www.uitgeverijorlando.nl genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 9% BTW.

Voor boeken geldt de wet op de vaste boekenprijs. Een wet die tot doel heeft een brede beschikbaarheid en een pluriform aanbod van boeken te bevorderen. Hierdoor heeft een boek overal dezelfde prijs, of dat nu bij de boekhandel, internetverkoper of supermarkt is. Voor e-books geldt geen vaste boekenprijs.

Persoonlijke gegevens
Uitgeverij Orlando gaat zorgvuldig om met de door jou verstrekte persoonsgegevens, deze worden niet aan anderen verstrekt.

Uitgeverij Orlando bv
Middenweg 82a
1097 BS Amsterdam
info@uitgeverijorlando.nl

Kamer van Koophandel 63072602
BTW / VAT NL855080000B01
IBAN NL78INGB0006880960