Tessel Peijnenburg & Niki Jongman

Eating apart together

Ruim 40 gerechten waar verstokte vleeseters en fanatieke vegetariërs samen van kunnen genieten. Eating Apart Together is het eerste en enige kookboek met recepten waarmee een vleeseter en een vegetariër samen één maaltijd kunnen eten. Eén maaltijd, twee opties: Eating Apart Together!

Niki en Tessel, twee vriendinnen met een gezonde trek en veel plezier in koken, eten graag samen maar willen allebei wat anders. Tessel is vegetariër en Niki niet. Dit bleek een bekend probleem: Wat kook je als een verstokte vleeseter en een fanatieke vegetariër samen willen eten?

Uit dit kookboek blijkt hoe makkelijk het is om een lekkere maaltijd te maken waarbij zowel vleeseters als vegetariërs graag aanschuiven. Eating Apart Together staat boordevol makkelijke en lekkere recepten voor onder meer stamppotten, salades, rijst- en pastagerechten, allemaal in mét en zonder vlees variant. Supersimpel, supersnel en superlekker.

In de pers:

“Je voelt het plezier dat de dames bij het maken van
dit boek hebben gehad van elke bladzijde afspatten. (…)
Een boek waaruit beginnende kokers eenvoudig een
lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten.”
– Jonah Freud (Parool)

“Het resultaat is een vrolijk boek, met heldere en knallende
foto’s die in mijn ogen niet onderdoen voor de fotografie in
kookboeken van Donna Hay. (…) Dit boek is ideaal om als
vredespijp te gebruiken wanneer etenstijd is aangebroken.”
– Sam de Voogt (NRC Handelsblad & NRC Next)

Specificaties:
Uitvoering Hardcover
Formaat 268 x 227 x14 mm
ISBN –
Publicatie 2016
Prijs 5,-

Over de auteurs:
Tessel Peijnenburg (1987) en Niki Jongman (1988) hebben elkaar ontmoet tijdens hun studie in Groningen en zijn sindsdien vriendinnen. Ze hebben een gezonde trek en veel plezier in koken. Ze eten graag samen, maar willen allebei wat anders. In de afgelopen jaren ontwikkelden ze vele recepten die ze met een vega en vleesvariant bereiden. Tessel werkt momenteel als jurist en schaapsherder en Niki als projectmanager in de IT-sector.
Website