Lisette Kreischer

Ecofabulous koken in alle seizoenen

Ecofabulous koken in alle seizoenen is de klassieker onder de vegan kookboeken. Voor deze herziene en opgefriste editie koos Lisette Kreischer haar 80 favoriete plantaardige recepten, en laat daarmee zien dat iedereen op  simpele en eenvoudige wijze een smakelijk plantaardig gerecht op tafel kan zetten.

Lisette verrijkt vega klassiekers als gevulde portobello en krokante tempé met haar befaamde ecofabulous sausje en veganiseert Hollandse bekenden als stamppot rauwe andijvie, oliebollen en gevulde speculaas. Voor elk jaargetijde geeft ze een overzicht van seizoensproducten en veel (h)eerlijke recepten, zoals avocado-chocolademousse, courgettesoep met sojaslagroom, kruidige rodekool met tofu en ontbijtkoek, gefrituurde bloemkool met gemberdip, pompoencakes met rozijnen en ecofab cruesli.

In de pers

‘Baanbrekend veganistisch kookboek […] Er zijn in Nederland weinig veganisten die niet door haar geïnspireerd zijn […] Kreischer spoort aan op onderzoek te gaan en haar recepten te beleven, te ervaren, ermee te experimenteren en er vooral van te genieten.’ – Uitzicht

Ecofabulous koken in alle seizoenen is een fantastisch kookboek boordevol waanzinnige plantaardige recepten. De combinatie van Lisettes passie voor de seizoenen, lekker eten en alles wat leeft, maakt dit boek tot een absolute topper.’ – Maartje Borst, vegan chef en eigenaresse van Koffie ende Koeck

Lisette Kreischer Recept

White raspberry chocolate ‘cheese’cake
Deze cake redt het echt niet tot de volgende dag. Bak je hem voor een verjaardag, zet hem dan achter slot en grendel, want voor de echte lekkerbek is deze cake niet veilig! Download hier het recept:
Recept White raspberry chocolate cheesecake

Specificaties:
Uitvoering paperback, full colour geïllustreerd
Formaat 17 x 23 cm
ISBN 978 94 92086 66 2
Verschijnt april 2018
Prijs E 5,-
160 pagina’s

Lisette Kreischer Ecofabulous koken in alle seizoenen
Lisette Kreischer

Over deze auteur:

Lisette Kreischer (1981) wordt gezien als de trendsetter op het gebied van bewust leven en de plantaardige keuken. Ze heeft diverse kookboeken op haar naam staan, waaronder Lisette in Luilekkerland, Groente uit zee, Plant Power en The Plant Pharmacy. Zij is co-founder van The Dutch Weed Burger.
[foto © Jonathan van Alteren]
Website