Elizabeth Bard

Lunch in Parijs

Tijdens een weekend in Parijs gaat de Amerikaanse Elizabeth Bard lunchen met een knappe Fransman. Ze besluit niet meer naar huis te gaan…
Was het liefde op het eerste gezicht? Of was het de manier waarop haar mes vloeiend door haar pavé au poivre gleed en de roze sappen van de steak zich vermengden met de boterige pepersaus?
Lunch in Parijs is het verhaal van een jonge vrouw verwikkeld in twee gepassioneerde liefdesaffaires: een met haar nieuwe geliefde, Gwendal, en een met de Franse keuken.

Gedeeltelijk een liefdesverhaal, gedeeltelijk een familiekookboek, is het een culinaire rom-com over miscommunicatie in een interculturele romance, een jong huwelijk en een nieuw leven in Frankrijk. Terwijl Bard zich door de ups en downs van het leven worstelt, wordt ze gedwongen haar standaardrecept voor liefde, plezier en succes aan te passen.

Gepeperd met vele tongstrelende recepten voor een zomerse ratatouille, tartaar van zwaardvis of cakejes met gesmolten chocolade, is Lunch in Parijs een verhaal om verliefd op te worden.

In de pers:

’Een heerlijk zomerboek, geschreven in een vlotte stijl, vol met grappige anekdotes over het settelen in een nieuw land.’ Lifestyle Magazine

’Een verrukkelijk verhaal over verliefd worden en over eten in Parijs.’ Harper’s Bazaar

’In Lunch in Parijs vertelt Elizabeth Bard niet alleen haar liefdesverhaal, maar ook over haar zoektocht naar zichzelf in een onbekend land en met een onbekende man. Of je nu wel of niet op zoek bent naar de liefde van je leven, haar verhaal en de bijbehorende recepten zijn hartverwarmend.’ Bookpage.com

Specificaties:
Uitvoering paperback
Formaat 14 x 21,5 cm
ISBN 978 94 9208 646 4
Vertaald door Daniëlle Stensen
Prijs € 5,00
308 pag.

LUNCH IN PARIJS Elizabeth Bard
Elizabeth Bard

Over de auteur:
Elizabeth Bard is de schrijver van de culinaire memoire Lunch in Parijs, die maandenlang op de New York Times-bestsellerlijst stond. Ze schreef eveneens Picnic in Provence en Dinner Chez Moi: 50 French Secrets to Joyful Eating and Entertaining. Ze woont met haar man en zoon in Zuid-Frankrijk.
Website