Nadat we jarenlang alleen vertaalde fictie hebben uitgegeven, verschijnen dit najaar boeken van een Nederlandse schrijfster en enkele speciale non-fictieboeken!

Onze eerste Nederlandse auteur is een feit! Marianne Meijerink gaf in eigen beheer het Buurtsuperkookboek uit. In oktober verschijnt de geactualiseerde en herziene editie bij Uitgeverij Orlando.

Eind september verschijnt Boektrailer Survival Lessons van de Amerikaanse bestseller auteur Alice Hoffman. Een boek om je door een moeilijke periode heen te loodsen, daarnaar zocht Alice Hoffman toen ze behandeld werd voor kanker, maar kon er geen vinden. Ze zocht opnieuw tevergeefs toen een vriendin haar kind verloor en een ander haar geliefde. Daarom besloot ze het uiteindelijk zelf te schrijven. Elke (over)levensles in haar boek is weldoordacht en vaak doorweven met intieme voorbeelden uit haar eigen leven. Met haar sprankelende toon, warmte, humor en wijsheid schreef ze een boek dat steun en troost biedt in moeilijke tijden.

En volgend jaar verschijnt In a French Kitchen van chefkok en kookboekenschrijfster Susan Hermann Loomis, die eerder Aan Rue Tatin en Tarte Tatin schreef.