L. Marie Adeline

Onthuld geheim

Geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte: feministische erotica!
Na het internationale succes van S.E.C.R.E.T. en het vervolg Gedeeld geheim verschijnt in juni het derde en afsluitende deel van de sensationele erotische S.E.C.R.E.T.-trilogie: Onthuld geheim.

Het enige waar Cassie Robichaud altijd naar heeft verlangd, is een relatie met Will Foret, de liefde van haar leven. Maar als Will erachter komt dat Cassie deel uitmaakt van S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap dat vrouwen helpt hun diepste seksuele verlangens te laten uitkomen, verbreekt hij abrupt hun relatie.
Met een gebroken hart stort Cassie zich op het begeleiden van Solange Faraday, de nieuwste pupil van S.E.C.R.E.T., en haalt ze de band weer aan met aantrekkelijke bad boy Jesse.

Zal Solange haar geheime wensen in vervulling zien gaan? En zal Carrie, wanneer Will zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt, in staat zijn hem te vergeven?
Terwijl beide vrouwen seksueel opbloeien, leren ze ook dat ware liefde dichterbij is dan ze dachten.
S.E.C.R.E.T. en het vervolg Gedeeld geheim zijn internationale bestsellers. Onthuld geheim is de explosieve, romantische en sensuele afsluiting van deze populaire erotische trilogie.

In de pers

‘Zinderend sexy. L. Marie Adeline weet de vrouwelijke psyche diep te raken en vooral te prikkelen.’ – VIVA

‘De verhaallijn is prachtig uitgewerkt en de erotische fantasieën worden meeslepend weergegeven (…) niet plat en soms zelfs ontroerend. Het verhaal bevat humor, verdriet, veel liefde en is erotisch en sensueel getint. Een mooie roman.’ – Leesfanaten.nl

Specificaties
Uitvoering Paperback
Formaat 14 x 21,5 cm
ISBN 978 94 92086 10 5
Publicatie 2014
SALE Prijs van € 10,00 voor € 5,00
304 pag

Onthuld geheim
L. Marie Adeline

Over deze auteur
L. Marie Adeline is het pseudoniem van de Canadese tv-producer, auteur en journalist Lisa Gabriele. Onder haar eigen naam publiceerde twee romans en vele artikelen in onder meer The New York Times Magazine, Washington Post en Glamour.
Ze is de enige Canadese auteur die op een bepaald moment twee topbestsellers had, zowel in de fictie als in de non-fictie lijst. Geen van de twee boeken waren onder haar eigen naam uitgekomen. SECRET schreef ze onder het pseudoniem L. Marie Adeline en Men, Women and Money schreef ze als Kevin O’Leary.
Website