Wij van Orlando komen naar je toe deze zomer!

UITMARKT met Lisette Kreischer en Natascha van der Stelt 25 en 26 augustus

Je vindt ons 25 en 26 augustus op de Boekenmarkt van de Uitmarkt (kraam 25) in Amsterdam (vlak bij het Centraal Station, schuin tegenover de Openbare Bibliotheek, met heel veel boekenkoopjes en Lisette Kreitscher en Natascha van der Stelt zijn aanwezig bij de stand.

Natascha van der Stelt is er zaterdag van 14:30 tot 15;30 om haar boek Bakken met haver te promoten en met een lekker voorproefje van haar nieuwe boek: Bakken met Natascha (dat volgend jaar bij Orlando gaat verschijnen.

Lisette Kreischer geeft een mini workshop over veganistisch eten en ze signeert haar boek Ecofabulous koken met alle seizoenen zondag om 14:30 en om 15:30 uur.

FETE de FRANCE in Loenen aan de Vecht 9 september

Op zondag 9 september vind de tweede editie plaats van Fête de France – Une Parade Culoenair. Kraampjes met heerlijke Franse producten, brocante, kleding en nog veel meer. En wij dus met onze culinaire boeken! ?
Spinnerie – Loenen aan de Vecht – 13.00 – 18.00 uur.

Boekenmarkt ILFU 16 september

Op zondag 16 september in TivoliVredenburg in Utrecht bij de Boekenmarkt van het  het Internationaal Literatuur Festival Utrecht staan we met een kraam met boekenkoopjes.

We ontmoeten je graag op een van deze dagen!

Hartelijke groet, Ingrid en Jacqueline