Alice Hoffman

Lessen om te overleven

Een gids om je door een moeilijke periode heen te loodsen. Bestsellerauteur Alice Hoffman zocht ernaar toen ze behandeld werd voor kanker, maar kon er geen vinden. Ze wilde weten hoe mensen omgaan met ziekte en verlies en wilde eraan herinnerd worden hoe mooi het leven is.

Met warmte, humor en wijsheid schreef Hoffman daarop zelf een gids met levenslessen. Ze geeft haar lezers een openhartige blik in haar gevoelswereld en herinnert hen aan haar heldinnen: haar oma, Anne Frank, en die ene persoon op wie ze altijd kon vertrouwen.

Ze geeft hilarisch advies om overbezorgde mensen af te wimpelen, pleit voor het verschansen op de bank met een zwijmelfilm of het boek van een groot schrijver, en schreeuwt van de daken: ‘Hou je niet (meer) in!’ en ‘Leef nu!’

Lessen om te overleven is een persoonlijk boek dat steun en troost biedt in moeilijke tijden.

Alice Hoffman is de auteur van vele romans, waaronder De duivenhoudsters, Het museum van zonderlinge zaken en The marriage of opposities.

Specificaties:
Uitvoering hardcover
Formaat 18,5 x 13,5 cm
ISBN 978 94 9208 624 2
Verschijnt 2015
Prijs E 10,- 

 
 
Lessen om te overleven Alice Hoffman
Alice Hoffman

Over de auteur:
De internationale bestsellerauteur Alice Hoffman (1952) schreef vele romans, waaronder De ijskoningin, Onder water, De drie zusjes, De derde engel en De duivenhoudsters. Ze woont en werkt in Boston, de Verenigde Staten. Het museum van zonderlinge zakenstond maandenlang in de bestsellerlijst van The New York Times.
Website